Тази сутрин спецполицаи от Столичната дирекция на МВР и Главна дирекция

...
Тази сутрин спецполицаи от Столичната дирекция на МВР и Главна дирекция
Коментари Харесай

Васил Божков: Нямам нищо общо с Алексей Петров, това е политическа репресия

Тази сутрин спецполицаи от Столичната дирекция на Министерство на вътрешните работи и Главна дирекция " Национална полиция " влязоха на инспекция в няколко парцела на предприемача. Според непотвърдена публично информация, разследващите търсят доказателства, свързани с убийството на Алексей Петров.

" Напълно безсмислена акция. Казаха ми, че вършат акция в разнообразни компании, единствено една беше обвързвана с мен. Не си припомням коя е, стотици компании са минали през мен. На ул. " Дунав " не знам какво вършат, не знам какво вършат и по другите офиси, само че това е тъкмо като 2020. Нямам офиси на никое място към този момент, всичко унищожиха. Аз се занимавам с политика, това е политическа принуда. Нищо общо нямам с Алексей Петров и в никакъв случай не съм имал ", сподели Васил Божков.

Той изтъкна, че при акцията не е конфискувано нищо. Няма арестувани, нито изведени като очевидци.

" Нищо не конфискувано, те още 2020-а иззеха всичко. Тук е празно - с игла да минеш, няма какво да закачиш. Казаха, че търсят документи за компании, с които нямам нищо общо. Забравих имената им, в случай че държите - ще ги потърся. Ако мислите, че имената на тези компании ви приказват нещо, на мен нищо не ми приказват ", добави той.

Божков сподели още, че готви нов политически план " Всички против хунтата ", добавя.

" В България има хунта от двама души - Пеевски и Борисов и прилепени към тях останалите. И основана изкуствена съпротива в лицето на " Възраждане ", сподели още той.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР